Skip to main content

Varausehdot

VARAUS-, MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT Nämä ehdot koskevat Rukan Salonkilomien mökkejä ja ovat sitovia, kun varaus on tehty. Ennakkomaksu (30%) tulee maksaa eräpäivään mennessä, joka erääntyy 7 vrk varauksen teosta. Jos ennakkomaksua ei ole maksettu, palveluntuottaja voi perua varauksen. Loppusuoritus on maksettava 28 päivää ennen majoituksen alkua. Viime hetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin 28 päivää) peritään kaikki maksut välittömästi.
Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan Rukan Salonkilomille ennen majoituksen alkua. Kohteen vuokraan sisältyy loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt), polttopuut, perusastiasto, normaali loppusiivous sekä wc- ja talouspaperit.
Vuokrattavien ulkoaltaiden käyttö on majoituskohteissa kielletty.
Sisäsiistit ja kiltit koirat ovat sallittu vain osassa kohteissa lisämaksusta, joten tuonnista on ilmoitettava varausta tehtäessä.
Mökkien Rukan Salonki 9 ja Rukan Salonki 13 hinnat sisältävät liinavaatteet ja pyyhkeet, muissa kohteissa liinavaatteet ja pyyhkeet ovat lisähinnasta ennakkoon tilattavissa 20€ /hlö. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet, ellei toisin ole sovittu.
PERUUTUSEHDOT Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti Rukan Salonkilomille sähköpostiosoitteeseen: sales@rukansalonkilomat.fi Mikäli varaus perutaan ennen ennakkomaksun eräpäivää, veloitetaan 50 € toimistokulut. Jos varaus perutaan, kun ennakkomaksu 30% on jo maksettu, ennakkomaksua ei palauteta. Jos varaus perutaan 28 päivää tai vähemmän ennen varauksen alkua, peritään 100% maksu. Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaus tai kuolemantapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra. Tällöin on toimitettava lääkärintodistus peruutuksen syystä. Peruutus koskee silloin kyseisen henkilön osallistumista tai jos on kyseessä perhematka, kyseistä perhettä. Ryhmämatkassa (+4 hlö) peruutus ei koske koko huvilaa, ainoastaan sairastuneen henkilön osuutta.
RUKAN SALONKILOMIEN OIKEUS PERUA VARAUS Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi Rukan Salonkilomat perua varauksen. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Rukan Salonkilomat voi perua varauksen, mikäli ennakko- tai loppulaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Mikäli vain loppumaksu on maksamatta, pidätetään ennakkomaksu (30%). Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Pidätämme oikeuden siirtää varauksenne toiseen vastaavaan majoituskohteeseen.
AVAIMEN LUOVUTUS & OLESKELU MAJOITUSKOHTEESSA Avaimen on avainlaatikossa ulko-oven vieressä, johon asiakas saa oman avainkoodinsa. Omistajan yhteystiedot sekä ajo-ohjeet kohteeseen ovat varausvahvistuksen yhteydessä. Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivänä klo 16.00 alkaen ja lähtöpäivänä klo 12.00 saakka. Kaikkien mökkien hinnat sisältävät normaalin loppusiivouksen. Asiakkaan vastuut siivouksessa: – Roskat tulee viedä pihalla sijaitsevaan jätteiden lajittelupisteelle – Astiat tulee olla puhtaina paikoillaan / tiskikoneessa – Huonekalut ja vuodevaatteet tulee olla omilla paikoillaan
Sähkö- ja hybridiautojen lataus majoituskohteissa on kielletty. Mökkien Rukan Salonki 9 ja Rukan Salonki 13 hinnat sisältävät liinavaatteet ja pyyhkeet, muissa kohteissa liinavaatteet ja pyyhkeet ovat lisähinnasta ennakkoon tilattavissa 20€ /hlö. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet, ellei toisin ole sovittu. Ilman liinavaatteita sängyissä ei saa nukkua. Mikäli sängyissä on nukuttu ilman liinavaatteita, veloitamme liinavaatevuokrauksen hinnan ja lisäksi joudumme tarpeen mukaan veloittamaan petauspatjojen, tyynyjen ja peittojen pesetyksen. Mikäli majoituskohde palautetaan tavallista huonommassa kunnossa, veloitetaan siivouksesta lisämaksu tilanteen ja majoituskohteen mukaan. Tupakointi ja sähkötupakkatuotteiden käyttö on ehdottomasti kielletty sisätiloissa kaikissa mökeissä. Mikäli mökissä on tupakoitu, veloitamme vähintään 2000€ ylimääräisistä kustannuksista puhdistukseen.
Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu majoitusta varattaessa. Vuokrattavien ulkoaltaiden käyttö on majoituskohteissa kielletty. Sisäsiistit ja kiltit koirat ovat sallittu vain osassa kohteissa, joten tuonnista on ilmoitettava varausta tehtäessä. Huomioittehan, että koirat eivät saa olla sohvilla tai sängyissä. Lisämaksu koirasta on 50€. Mikäli mökkeihin tuodaan lemmikkejä kiellosta huolimatta, veloitamme majoittujilta 1500€ allergiasiivouksesta.
Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheutuneet vahingot suoraan omistajalle. Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan omistajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.
TERVETULOA!