Skip to main content

Varausehdot

Rukan Salonkilomien varausehtoja noudatetaan seuraavissa kohteissa: Rukan Salonki 1, Rukan Salonki 2, Rukan Salonki 5, Rukan Salonki 8, Rukan Salonki 9, Rukan Salonki 13.
Nämä ehdot ovat sitovia, kun varaus on tehty. Ennakkomaksu (30%) tulee maksaa eräpäivään mennessä, joka erääntyy 7 vrk varauksen teosta. Jos ennakkomaksua ei ole maksettu, palveluntuottaja voi perua varauksen. Loppusuoritus on maksettava 28 päivää ennen majoituksen alkua. Viime hetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin 28 päivää) peritään kaikki maksut välittömästi. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan Rukan Salonkilomille ennen majoituksen alkua. Kohteen vuokraan sisältyy loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt), polttopuut, perusastiasto, normaali loppusiivous sekä wc- ja talouspaperit. Vuokrattavien ulkoaltaiden käyttö on majoituskohteissa kielletty. Mökkien Rukan Salonki 9 ja Rukan Salonki 13 hinnat sisältävät pyyhkeet ja liinavaatteet. Muissa kohteissa liinavaatteet ja pyyhkeet ovat ennakkoon tilattavissa lisähinnasta. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet, ellei toisin ole sovittu.

AVAIMEN LUOVUTUS & OLESKELU MÖKISSÄ

Avaimen on avainlaatikossa ulko-oven vieressä, johon asiakas saa oman avainkoodinsa vuorokautta ennen majoituksen alkua. Omistajan yhteystiedot sekä ajo-ohjeet kohteeseen ovat varausvahvistuksen yhteydessä. Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivänä klo 16.00 alkaen ja lähtöpäivänä klo 12.00 saakka. Kaikkien mökkien hinnat sisältävät loppusiivouksen.   Asiakkaan vastuut siivouksessa:
  • Roskat tulee viedä pihalla sijaitsevaan roska-astiaan
  • Astiat tulee olla puhtaina paikoillaan / tiskikoneessa
  • Huonekalut ja vuodevaatteet tulee olla omilla paikoillaan
Mikäli majoituskohde palautetaan tavallista likaisemmassa kunnossa tai mikäli siellä on tupakoitu, veloitetaan siivouksesta lisämaksu tilanteen ja majoituskohteen mukaan. Tupakointi on kielletty kaikissa kohteissa. Tupakoinnista veloitetaan vähintään 2000 €. Mikäli tupakointia havaitaan vuokrauksen aikana, joutuu asiakas maksamaan 2000 € sakon ja poistuman kohteesta välittömästi ilman hyvitystä mahdollisesta menetetystä vuokra-ajasta. Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu majoitusta varattaessa. Sisäsiistit ja kiltit koirat ovat sallittu lisämaksusta 50€ vain tiettyihin kohteisiin, joten tuonnista on ilmoitettava varausta tehtäessä etukäteen. Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheutuneet vahingot suoraan omistajalle. Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan omistajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.

PERUUTUSEHDOT

Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti Rukan Salonkilomille. Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää (ennakkomaksu erääntyy 7 vrk varauksen teosta). Jos varaus perutaan, kun ennakkomaksu 30% on jo maksettu, ennakkomaksua ei palauteta. Jos varaus perutaan 28 päivää tai vähemmän ennen varauksen alkua, peritään 100% maksu. Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaus tai kuolemantapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra. Tällöin on toimitettava lääkärintodistus peruutuksen syystä.

RUKAN SALONKILOMIEN OIKEUS PERUA VARAUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi Rukan Salonkilomat perua varauksen. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Rukan Salonkilomat voi perua varauksen, mikäli ennakko- tai loppulaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

MAKSUPALVELUTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com   TERVETULOA!